özel dedektif bürosu ücretleri

 Özel Soruşturma Ücretlerimiz

En yüksek dedektiflik bürosu standartta dedektiflik bürosu bir dizi özel tahkîkat hizmeti sunuyoruz. Uzman tahkîkat personelimiz, polis, hukuk, hükümet ve ordu gibi işlemişlerde uzundedektiflik bürosu  senelere dayanan tecrübeye sahiptir. İstisnasız her vakit işimizin merkezinde olan yasallık ve etikten katiyen taviz vermeden devam eden çalışma başarımızla gurur duyuyoruz.


Ücretlerimizi hesaplama, fiyatlandırma ve ön görü etme yaklaşımımız da benzer şekilde profesyonel, şeffaf ve etiktir. 


Ücretlerimizi Nasıl Hesaplıyoruz

'Mümkün olan en iyi hizmeti dedektiflik bürosu sunabilmemizin en ideal yolu nedir?' bizim yaklaşımımız.


Kısacası, saatlik ücretimizi artı alakalı dedektiflik bürosu maliyetleri (istihbarat ya da teknik çözümler elde etmek amacıyla) alıyoruz.


İşlem biraz daha detaylı olarak:


1 - Ücretsiz Değerleme


Süreç, müşterinin telefon ya da e-posta yolu ile bedava, hiçbir yükümlülük değerlendirmesi yapmaması ile başlar. 


Yalnızca davanızın ayrıntılarını aldıktan ve anladıktan sonra belirli ve doğru alıntılar sağlayabiliriz ve bu bedava değerlendirme, bunu yapmamıza izin vermemiz amacıyla çok ehemmiyetlidir. 


Uzman özel tetkikcılarımızdan biri, sahip olunan halunuzu detaylı olarak kavramak amacıyla vakit ayırır, bilmemiz gereken verileri ister ve size nasıl dedektiflik bürosu yardımcı olabileceğimizi açıklar.



2 - Ücret Hesaplama Süreci


Daha sonra ön görüi bir öneriyi hesaplamak amacıyla 24 saatimizi alırız. Bu alıntı her vakit alttaki toplamın sonucudur:


Saat ücretimiz x lüzumlu ön görüi saat + rastgele bir istihbarat / teknik maliyet (varsa)


dedektiflik bürosu 


3 - Teklifin Teslimi


Temel hal tespitimizi üstlenen bu 24 saatlik hesaplama dehemmiyetinden sonra, müşteriye resmi bir yazılı ön görüi fiyat öneriyi sunarız. Bu ön görüi öneri detaylı ve şeffaf olacak ve müşterinin net bir karar vermesini sağlayacaktır.


4 - Basınçsız Yaklaşım 


Bu noktadan sonra, her şey müşterinin vakitına ve şartlarına bağlıdır. Potansiyel müşterilerimizi rahatsız etmiyoruz, kovalamıyoruz ya da çabuk etmiyoruz. Hizmetimizin niteliği ve işlemiş başarılarımız, büyük ve ufak, bireysel ve kurumsal uzun vadeli müşterilerimizle olan ilişkilerimizde kendilerini ifade eder (daha çoğu amacıyla kurumsal tetkik departmanımıza bakın).


 Müşterilerimiz hazır olduğunda bize geri dönüyorlar. Ve yardım etmekten çok mutluyuz.


Ismarlama Alıntı | Ismarlama Servis

Ismarlama ücret öneriyi hizmetimiz, ısmarlama tetkik hizmetimizi yansıtır. 


Her işin karmaşıklığı, gereken saatler ve gereksinim duyulan personel ehemmiyete alınarak kendi değerlerine göre değerlendirilmesi çok ehemmiyetlidir.


Kuşkusuz, birtakım işler belirli boyutlarda olma eğilimindedir, danışmanlık ya da izleme vakaları genelde daha ufak ve daha süratli işler iken, gözetim ya da işlemiş kontrolleri gibi şeyler genelde daha karmaşıktır.


Size sözümüz şudur:


Vakanızın bütün ayrıntılarını ve nüansını kavramak amacıyla vakit ve çaba harcayın

24 saat içersinde yazılı olarak doğru, şeffaf bir öneri verin.

Şeffaflık Önemlidir

özel dedektiflik bürosu asli ilkelerimizden biri, dürüstlük, etik ve şeffaflığa sunduğumuz ehemmiyetdir. Bunun, ilk değerlendirmeden davanın başarılı dedektiflik bürosubir şekilde çözülmesine ve tabii ki ücretlerin hesaplanmasına ve müşterilerimize öneri edilmesine kadar işimizin her unsurunda işlemesini sağlıyoruz.


Size sunduğumuz bedava değerlendirme, halunuzun ve gereksinimlarınızın ayrıntılarını anladıktan sonra, doğru ve şeffaf bir şekilde öneri vermemizi sağlamaktır.


Bu detaylı bulgular ile alakalı bilgi sahibi dedektiflik bürosuolunmadan verdiği genelleştirilmiş bir alıntı, potansiyel olarak bir tetkikcının kendisini çok ya da az sattığının göstergesidir ve sizi aşırı ücret almaya ya da standart altı bir tetkik hizmeti satmaya karşı savunmasız bırakır.


Taahhüdümüz, ilk değerlendirmenizden 24 saat sonra net, detaylı, yükümlülük içermeyen bir öneri alacağınızdır; bu noktada, baskı altında olmayan bir ortamda karar vermeniz amacıyla size vakit ve alan bırakıyoruz. 


Satış elemanlarını istihdam etmiyoruz ya da saldırgan, kovalayan, çabukci bir yaklaşım benimsemiyoruz. İşimiz güven, ilişkiler, saygı ve dürüstlükle alakalıdır ve ücretlere yaklaşımımız bu ilkelerden muaf değildir.


Uygun Maliyetli Özel Soruşturmalar

Amacımız, müşterilerimize her vakit ideal maliyetli, ideal fiyatlı özel tahkîkat çözümleri sunmaktır. İşimiz, olası olan en iyi fiyata numune tahkîkat hizmetleri sunduğumuz güvenilir, uzun vadeli iş ilişkileri geliştirmeye çalışmaktır. 


Araştırmalarımızın maliyet etkin kalmasını sağlamak amacıyla alttakiler dahil çoğu ismim atıyoruz:


Maksimum verimlilik sağlamak amacıyla çalışma dedektiflik bürosu uygulamalarının sıksık gözden geçirilmesi

Personel niteliğine azami ehemmiyet vermek - işler ilk seferinde doğru yapılır.

Güvenilir araçları ve 25 senelik deneyimimizi dedektiflik bürosu çok doğru bir şekilde alıntı gerçekleştirme amacıyla kullanmak

Müşterilerimiz amacıyla verimli dedektiflik bürosu bir şekilde vakit kazanmak amacıyla en son teknolojiyi kavramak 

Maliyet bilincine sahip incelemeler amacıyla masaüstü ve sokak incelemelerini birleştiriyor.

Teklif verme sürecimizde şeffaflık, yani dedektiflik bürosu dürüstlüğümüz her vakit görünür halde

Yorumlar